Skip to content

Deckarnovelltävling

10 november, 2010

Men alltså hu vad jag bloggar glest just nu; det är lite mycket jobb och sådant för närvarande. Jag såg i alla fall att bokförlaget Semic ordnar en deckarnovelltävling, och oj, vad sugen jag blev på att skriva ett bidrag. Det var på tok för länge sedan jag skrev något skönlitterärt  – de där fackböckerna har en förmåga att komma emellan :-) Dessutom kan man vinna 50 000 kronor och det skulle inte göra ont någonstans.

Annonser
3 kommentarer leave one →
  1. 10 november, 2010 19:38

    Låter rätt kul faktiskt, men jag undrar vad definitionen av en deckare är. Själv är jag inte alls sugen på att skriva något ur ett polisperspektiv, men det kanske inte är nödvändigt.

  2. 11 november, 2010 09:29

    Det där med att definiera genrer är alltid intressant. En deckare behöver inte alls innehålla några poliser, om du frågar mig. Däremot måste det (väl?) finnas någon som är ”detektiven”, det vill säga den som försöker lösa gåtan. Men det kan ju vara någon som är nyfiken av helt andra anledningar än att hon är polis.

  3. 11 november, 2010 23:04

    Jag är också jättesugen på att testa. Jag har aldrig skrivit inom deckargenren förut, men varför inte utmana sig själv lite? Och som sagt, 50 000 gör inte ont. Alls. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: