Skip to content

Bloggturnén besöker Mediababe

17 mars, 2011

Bloggturnén går vidare och jag besöker Jacqueline Kothbauer och Mediababe. Jacqueline vet allt om hur du ska bära dig åt för att synas i både sociala och traditionella medier. Eftersom hon lever som hon lär är hon en flitig bloggare och facebookare och blir ofta intervjuad i tidningar. Dessutom är hon en idéspruta och helt rätt person att prata med om du har kört fast i ditt PR-arbete.

Jacquelines bok Mediababe står sedan några dagar tillbaka i min bokhylla och det är bara med hjälp av en rejäl dos självbehärskning jag har lyckats låta bli att kasta mig över den (måste ju koncentrera mig på bloggturnén ;-). Boken tar hjälp av tio stjärnor för att visa hur man kan bygga sitt personliga varumärke med hjälp av medierna.

Häng på till Mediababe så får du bland annat mina bästa tips för författare som vill marknadsföra sig  och sina böcker via medierna. Kom ihåg att du får 20 procents rabatt på Den snälla företagaren om du beställer den direkt hos TUK under bloggturnén (senast den 23 mars). Uppge koden BLOGG för att få din rabatt.

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: