Skip to content

Så många blogginlägg, så lite tid

21 maj, 2011

Jag har inga som helst problem att komma på saker att blogga om, tvärtom. Däremot får jag erkänna att jag har lite svårt att hitta tiden för att skriva blogginlägg om alla de där idéerna som poppar upp hela tiden. Ibland har jag någon mer utvecklad idé på gång. Då antecknar jag den på ett A4-ark, som sedan blir liggande på soffbordet, pianot eller i inkorgen på skrivbordet. När jag sedan kommer på en mindre idé så antecknar jag den på en post it-lapp som jag sätter fast på A4-arket. Nästa idé hamnar på en ny post it. Ibland tar jag en lapp därifrån och skriver ett blogginlägg, men det sker inte alls i samma takt som jag skriver nya lappar. Så till slut är det där arket helt fullklistrat med rosa och gröna lappar, och jag börjar faktiskt känna mig lite stressad över alla de där oskrivna blogginläggen. Och det är ju inte meningen. Så då städar jag undan A4-arket – den hamnar i en hängmapp som jag nästan aldrig tittar i. Där blir den bortglömd och när jag hittar den nästa gång så är alla de där eminenta bloggidéerna redan överspelade, och jag har förmodligen ett nytt fullklistrat ark liggande på soffbordet. Det tycks alltid finnas fler idéer än det finns tid att skriva blogginlägg.

Och samma sak gäller ju för mina böcker: Jag har hela huvudet fullt av dem och hinner aldrig skriva så mycket som jag skulle vilja. Känner du igen dig?

Annonser
4 kommentarer leave one →
 1. 21 maj, 2011 12:57

  Igenkänning på hög nivå! :-D

 2. 11 juni, 2011 15:46

  Vilken härlig blogg, här skall jag kika in oftare!!!

  Jag är relativt nyförälskad ”skrivare” och har nyss blivit antagen till Skrivarlinje (Brunnsvik Ord) i höst och skall djupdyka inåt i mina tankar och alla mina idéer som skrivs ner i alla idéböcker jag införskaffat. Jag känner igen mig väl i blogginlägginspirationen som flödar fram.
  Jag bloggar på: http://www.inspirelife.se

  Tack för inspirationen!
  Kärlek & Solsken
  Savita

  • 11 juni, 2011 16:03

   Savita: Härligt att du gillar bloggen. Och vad kul att du ska gå en skrivarlinje – jag blir nästan lite avundsjuk :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: