Skip to content

Ny distanskurs: Skriv en roman på sex månader

21 september, 2011

Sedan tidigare håller jag distanskursen ”Nå ut med ditt budskap” på Falkens författarskola. Från och med nu har jag även en romanskrivarkurs där. Den heter ”Skriv en roman på sex månader”.

Kursen är framför allt till för dig som har skrivit lite skönlitterärt tidigare – kanske några noveller eller så – och som nu vill få ihop en hel roman. Kursen fokuserar på att ta fram ett detaljerat synopsis som du sedan använder för att skriva din roman. Kursen passar alltså bäst för dig som gillar att skriva med hjälp av synopsis och som vill bygga upp en längre historia med hjälp av en strukturerad arbetsmetod.

Målet för dig som är beredd att lägga ner mycket tid på kursen är att ha ett första utkast till en roman när kursen är slut efter sex månader. För dig som vill lägga mindre tid går det bra att läsa kursen i ett långsammare tempo och ändå ha ett synopsis färdigt vid kursens slut – som du sedan kan använda för att skriva romanen i din egen takt.

Kursen går alltså helt på distans. Du kan befinna dig var som helst när du går kursen. Du startar när du vill och har sedan sex månader på dig att göra klart kursen.

Här kan du läsa mer om kurserna på Falkens författarskola och anmäla dig.

Det ska bli så himla kul att hålla den här kursen, så tipsa gärna skrivande vänner, så att jag får många kursdeltagare :-) Har du frågor får du gärna mejla mig på jenny snabel-a iklartext punkt se eller skriva en kommentar här i bloggen.

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: