Skip to content

Allt du behöver har du inom dig

7 februari, 2012

Innan jag åkte iväg till Teneriffa och La Gomera så var jag lite nervös för att jag skulle känna mig ensam på resan. Jag hade faktiskt aldrig varit hemifrån i sju veckor i sträck tidigare. Skulle jag längta hem?  Men så fick jag höra de här kloka orden, i ett helt annat sammanhang: Allt du behöver har du inom dig. Och visst är det så.

Jag var ensam i fem av de sju veckor jag var borta. Och inte längtade jag hem! Jag hade ju allt jag behövde. Nu är jag hemma igen. Tanken på att åka hem till alla minusgraderna här hemma i Sverige var inte alls lockande. Men nu när jag är hemma känns det helt okej. Jag har laddat solcellerna ordentligt, så jag har energi så att det räcker ända till våren. Dessutom har jag ju allt jag behöver.

Har du allt du behöver inom dig?

Annonser
One Comment leave one →
  1. Anne Jonsson permalink
    8 februari, 2012 15:39

    Hej,
    Vilka kloka ord du skriver… Jag tror jag har det mesta inom mig men när jag är ifrån min make känns det ensamt. Jag har levt ensam i många år och det gick bra men nu när jag träffat min man känns det väldigt tomt och meningslöst i livet om jag inte är tillsammans med honom.
    Jag har varit utbränd och tagit mig tillbaka till livet efter det, vilket jag är väldigt stolt över så jag har väldigt mycket inom mig som jag inte visste jag hade. En enorm kraft har man faktiskt och när man är trygg i sig själv och kan låta den kraften jobba för en, istället för emot en, då kan man uträtta mycket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: