Skip to content

Och vinnaren är …

26 november, 2012

Jag hade ju en tävling här på bloggen i förra veckan, där vinnaren får ett ex av min e-bok ”Blogga, tvittra och fejsbucka – kommunicera effektivt i sociala medier.” För att vara med i tävlingen skulle man komma med förslag på vad man vill läsa om här på bloggen. Tack för era kloka, intressanta och kreativa bidrag! Nu har jag i egenskap av envåldsjury utsett en vinnare.

Vinnaren är  … fanfar … Tomas Gustavsson! Tomas föreslår att jag ska ha med fler bra och dåliga exempel både på hur företag och myndigheter använder språket i sociala medier (apropå Blogga, tvittra och fejsbucka) och på snällt företagande (apropå Den snälla företagaren). Bra idéer tycker jag; det har jag faktiskt inte skrivit så mycket om här på bloggen.

Tomas vill också veta mer om hur jag har gjort med romanen A och romanen B och vad förlagen har sagt. Kanske kommer det lite mer info om det. Fast antagligen kommer jag att gå över till att prata mer om egenutgivning i stället, eftersom det är min plan framöver.

Dessutom vill han ha fler  ”just nu-inblickar” i mitt skrivande – och det ska det definitivt bli mer av när jag tar tag i romanarbetet igen.

Grattis Tomas, som alltså vinner ett ex av e-boken!

Vad tycker ni – är det kul med tävlingar? Borde jag ha fler här på bloggen?

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: