Skip to content

Vandringsplaner på La Gomera

14 december, 2012
tags:

På söndag åker jag. Det blir ett par dagar på Teneriffa först och på tisdag fortsätter färden till La Gomera. Jag har köpt mitt livs första vandringskängor och jag förväntar mig att sväva som på moln när jag promenerar i bergen med dem på fötterna. Som ni ser fungerar de utmärkt som vinterkängor också. Gissa om jag ser fram emot att kombinera dem med shorts i stället för täckbyxor.

Bild

Och så har jag gett mig själv en promenadutmaning: promenera minst en timme i vackra omgivningar varje dag på La Gomera (om jag inte är upptagen med att vara på någon utflykt eller så). Naturligtvis blir det många turer på längre än en timme, men jag är sugen på kontinuiteten och rutinen med att komma ut i bergen varje dag. Det kan tyckas självklart att promenera varje dag när man befinner sig i ett vandringsmecka, men förra året prioriterade jag ofta jobb eller annan träning före promenaderna och promenerade kanske bara varannan dag eller så. I år ger jag  bergspromenader högsta prio. Så det så!

Jag planerar att vara borta i sju veckor. Först tre veckors semester och sedan fyra veckors jobb – men jag ska vara noga med att inte boka in för mycket jobb; jag måste ju hinna med alla de där promenaderna. Min tanke är att skriva resdagbok som jag gjorde förra året. Viss reservation dock för att jag inte brukar vilja tillbringa så mycket tid framför datorn när jag har semester, så kanske blir det inte så täta uppdateringar de första tre veckorna. Vi hörs!

Annonser
2 kommentarer leave one →
  1. 14 december, 2012 11:42

    Trevlig resa Jenny!

  2. 14 december, 2012 12:58

    Tack! :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: