Skip to content

Ska jag bli alfabetsförfattaren?

7 maj, 2013

Innan jag ville avslöja namnet på Akrobaten här på bloggen så kallade jag den för romanen A, för att den börjar på A och är den första romanen jag tänker komma ut med. Och eftersom jag redan pratade om romanen A så blev nästa roman romanen B. Den har jag ingen titel på än. Men nu funderar jag: tänk om jag skulle döpa romanen B till en ettordstitel som börjar på B. Och då måste förstås romanen efter det heta något som börjar på C och så vidare. Och så kan jag göra mig känd som alfabetsförfattaren. Vore inte det roligt? Och en bra marknadsföringsgrej.

Jag inser förstås att det kan bli lite besvärligt när jag kommer fram till Q och så, men den dagen den sorgen. Förresten är begränsningar bara bra för kreativiteten. Tänk om jag måste låta romanen Q utspela sig i Quebec bara för att kunna döpa romanen till det. Och då behöver jag förstås åka dit på researchresa. Jag som aldrig har varit i Nordamerika – det blir kul! :-)

Annonser
4 kommentarer leave one →
 1. 7 maj, 2013 21:51

  Helt klart värt ett försök:) Om du inte känner till henne kan jag rekommendera att du spanar in författaren Sue Grafton som gjort så.

  • 7 maj, 2013 22:06

   Skriva läsa leva: Hon har alltså snott min idé??! Och det redan innan jag hade kommit på den ;-) Nä, så klart att någon redan hade gjort det. Men kul! Tack för att du tipsade – jag hade inte koll på Sue Grafton.

 2. 10 maj, 2013 23:52

  Haha! Kul, då ser jag fram emot boken om en öde ö.. ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: